elektrische fietsen en meer ... 2b

Wat is LOODS-15 Fietsen van Pieter!LOODS-15 Fietsen van Pieter is een bedrijf die zich bezighoud met verkoop van fietsen, fietsaccessoires en onderdelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparaties en het onderhoud van uw fiets. Op deze website vindt u ons aanbod van nieuwe en gebruikte (elektrische) fietsen, wilt u de fietsen en/of accessoires in het echt bekijken, kunt u deze op De Tunen 15 bezichtigen en testen!Meer over Pieter:
Na jarenlang bij één van de grootste fietsenfabrieken van Nederland gewerkt te hebben, was voor mij in 2014 de tijd rijp om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Mijn doel is om u als koper een goed produkt voor een scherpe prijs met een goede service te bieden. Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen!

Meer over Henderika:
Na al vele jaren ondersteuning te hebben geboden en dus ook jaren ervaring en kennis opgedaan te hebben, ben ik per 2022 mede-eigenaar geworden. De administratieve, financiele en marketingtaken liggen op mijn 'bordje' en ben dus wat minder zichtbaar in de winkel/werkplaats. 
Heeft u interesse of vragen, kunt u altijd bellen, mailen en natuurlijk langskomen.Wanneer u langskomt, kunt u de fietsen uitgebreid bekijken en testen. Ook kunnen wij u, aan de hand van uw wensen en eisen, adviseren welke fiets voor u het meest geschikt is.
Het bezorgen van de door u gekochte fiets is in overleg mogelijk.

Op de pagina Openingstijden ziet u een impressie van onze locatie!

Kijk snel bij ons aanbod en wie weet hebben we wat u zoekt!
Tot ziens!!

Met vriendelijke groet,
Pieter Wierda & Henderika van der Woude-Wierda
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN