spandoek algemeen

Wat is LOODS-15 Fietsen van Pieter!LOODS-15 Fietsen van Pieter is een bedrijf die zich bezighoud met verkoop van fietsen, fietsaccessoires en onderdelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de onderhoud van uw fiets. Op deze website vind u ons totale aanbod van nieuwe en gebruikte (elektrische) fietsen, wilt u de fietsen en/of accessoires in het echt bekijken, kunt u deze op De Tunen 15 bezichtigen en testen!

Meer over mij:
Na jarenlang bij één van de grootste fietsenfabrieken van Nederland gewerkt te hebben, was voor mij nu de tijd rijp om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Mijn doel is om u als koper een goed produkt voor een scherpe prijs met een goede service te bieden.
Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen!

Heeft u interesse kunt u altijd bellen, mailen en natuurlijk langskomen.Wanneer u langskomt, kunt de fietsen uitgebreid bekijken en testen. Ook kan ik u dan aan de hand van uw wensen en eisen adviseren welke fiets voor u het meest geschikt is.
Het bezorgen van de door u gekochte fiets is in overleg mogelijk.

Op de pagina Openingstijden ziet u een impressie van onze locatie!

Kijk snel bij mijn aanbod en wie weet heb ik wat u zoekt!
Tot ziens!!

Met vriendelijke groet,
Pieter Wierda 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN