spandoek algemeenOp onze website vindt u ons actuele aanbod van nieuwe en gebruikte (elektrische) fietsen. Ook kunt u bij ons terecht voor fietsaccessoires en -onderdelen en het onderhoud van uw fiets en fietsaccu.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands elektrische fiets?
Kom dan snel bij ons langs of kijk alvast op onze website om een indruk te krijgen van onze fietsen!

Doordat wij een ruim aanbod van verschillende merken en motorsystemen hebben, heeft u de mogelijkheid om een goed vergelijk te maken en kunt u op basis van een objectief deskundig advies van Pieter een keuze maken.

Daarnaast is er bij ons ruime gelegenheid om de fietsen uitgebreid te testen (onder genot van het mooie Friese landschap).
 
Dus wat uw wensen en budget ook zijn, bij ons heeft u keuze!
Mocht u nog vragen hebben, kunt u ter allertijde contact met ons opnemen. We hopen u snel te mogen verwelkomen!

 Mededeling i.v.m. het Corona pandemie:

Voor alsnog zullen we geopend zijn.
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en verwachten dit in het contact met Pieter ook van onze klanten.


Onze huidige werkwijze is alsvolgt:
Bij binnenkomst maakt Pieter de deurklinken schoon, de pinautomaat wordt na elk gebruik gereinigd evenals de deurklinken en andere oppervlakten waarmee contact is geweest. Voor en na elke proefrit worden de handvatten gereinigd. Fietsen voor onderhoud/reparatie worden gereinigd voordat Pieter ermee aan de slag gaat. Desinfecterende handgel en zeep staan binnen handbereik.
Alles om besmetting te voorkomen bij Pieter en onze klanten.

Om onze klanten in deze tijd nog meer van dienst te kunnen zijn, bieden wij vanaf nu ook het volgende aan:

-> We kunnen bij u thuis komen met een aantal nieuwe fietsen, om te kunnen testen (binnen een straal van 30 kilometer kosteloos).

-> Daarnaast blijven we gewoon open op de normale openingstijden.

-> Wat altijd al mogelijk was;
We kunnen bij u thuis komen om uw fiets op te halen en weer terug te brengen voor reparatie of onderhoud (binnen een straal van 30 kilometer kosteloos).

-> Wat ook altijd al mogelijk was;
U kunt een afspraak maken zodat u als enige klant in onze winkel bent. 

Wij wensen jullie in ieder geval veel sterkte toe en hopen dat wij jullie ook in deze tijd van dienst te mogen en kunnen zijn!Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN