spandoek algemeen

Privacyverklaring

Privacyverklaring

LOODS-15 respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden gebruikt om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen deze gegevens uitsluitend gebruikt worden met uw toestemming.

LOODS-15 gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst/reparatie wilt laten uitvoeren/ fiets wilt verzekeren/mij een fiets verkoopt, is uw naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een factuur op te maken, uw bestelling/reparatie uit te voeren, fiets te verzekeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Bij het verkopen/inruilen van een fiets bij LOODS-15 is daarnaast ook nog een nummer van een legitimatiebewijs (ID-bewijs, paspoort, verblijfsvergunning, rijbewijs) of een IBAN-nummer nodig in verband met registratie in het verplichte opkopersregister (DOR). Bij het verzekeren van een fiets via Loods-15 hebben we aanvullend een IBAN-nummer en geboortedatum nodig.
  • Betaling van uw bestelling/reparatie verloopt via eigen overschrijving via uw bank, via pinbetaling middels Rabo smartpin of middels uw contante betaling.
    • Eigen overschrijving: Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van uw eigen bank.
    • Betaling via Rabo Smartpin gebeurt via een pinapparaat, hierbij worden er geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Ook niet als u ervoor kiest de kassabon via email te ontvangen.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kunt u geven door een e-mail te sturen naar info@loods-15.nl.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam en e-mailadres. Deze gegevens hebben wij nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook hebben wij voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maken wij gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen ons om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie onze producten en diensten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot u als persoon.

Samenwerking met derde partijen

LOODS-15 werkt samen met de volgende partijen:

  • PostNL en/of DHL ontvangt uw naam, adresgegevens en e-mailadres voor het versturen van uw bestelling alsmede om u op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van PostNL en DHLparcel voor meer informatie. https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/ en https://www.logistics.dhl/nl-nl/home/voettekst/privacyverklaring.html
  • Gratiswebshopbeginnen.nl is de host van deze website. Alle gegevens die u via onze website ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Gratiswebshopbeginnen.nl. Gratiswebshopbeginnen.nl heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Boekhoudprogramma ontvangt uw naam en adresgegevens indien deze bij ons bekend zijn bij een bestelling/aankoop of reparatie. Hiervoor volgt binnenkort een verwerkingsovereenkomst. Wij verwijzen u verder graag naar de privacyverklaring van Twinfield voor meer informatie. https://taxnl.wolterskluwer.com/app/uploads/EN-20170908-Privacybeleid-Twinfield-International-N.pdf
  • Boekhouder ontvangt de factuurgegevens met uw naam en adresgegevens indien deze bij ons bekend zijn bij een bestelling/aankoop of reparatie. Hiervoor volgt binnenkort een verwerkingsovereenkomst.
  • Belastingdienst ontvangt uw naam, adresgegevens indien er sprake is van een controle van de adminstratie van LOODS-15. Omdat de Belastingdienst zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van de Belastingdienst voor meer informatie. https://belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/niet_in_enig_menu/prive/privacy
  • Digitaal Opkopersregister van Ministerie van Justitie en Veiligheid en Politie ontvangen bij het inkoop/inruilen van een fiets bij Loods-15 uw naam, adresgegevens, nummer van een legitimatiebewijs (ID-bewijs, paspoort, verblijfsvergunning, rijbewijs) óf een IBAN-nummer in verband met registratie in het verplichte opkopersregister (DOR). Omdat de Ministerie van Justitie en Veiligheid en Politie zelf verantwoordelijk zijn voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar hun privacy verklaringen voor meer informatie.
  • Enra fietsverzekeringen ontvangt uw naam, adresgegevens, IBAN-nummer en geboortedatum voor het in opdracht van u verzekeren van uw fiets. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van Enra voor meer informatie. https://www.enra.nl/klantenservice/privacyverklaring

Daarnaast gebruikt LOODS-15 cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.
 

Cookies

LOODS-15 Fietsen van Pieter maakt op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw eindapparatuur worden opgeslagen. Sommige cookies die wij gebruiken worden na afloop van de browsersessie, dus na het afsluiten van uw browser,weer verwijderd (sessiecookies). Andere cookies blijven achter op uw eindapparatuur en stellen ons in staat om uw browser bij een volgend bezoek weer te herkennen (permanente cookies). De looptijd van de gebruikte cookies kunt u in uw browsermenu inzien. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer zijn opgeslagen, niet beschadigen. Voor het plaatsen van cookies zal LOODS-15 indien wettelijk verplicht u vooraf – bij het eerste bezoek aan de LOODS-15 website – om toestemming vragen. Als u desgevraagd toestemming geeft, wordt deze toestemming door LOODS-15 opgeslagen zodat u niet bij elk bezoek aan de website opnieuw toestemming hoeft te geven. Wanneer u uw toestemming voor het gebruik van cookies wilt intrekken dan kunt u de cookies verwijderen of laten verwijderen door uw browser of virusscanner. LOODS-15 gaat er in dat geval van uit dat de toestemming voor het plaatsen van cookies is ingetrokken en zal u bij een volgend bezoek aan de website opnieuw om toestemming vragen. Indien u uw toestemming intrekt, kan het echter gebeuren dat u niet van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken, of dat u geen toegang hebt tot bepaalde (onderdelen van) de website.

Welke cookies worden gebruikt?

1. Functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Zij zorgen er bv. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s.

2. Analytische cookies: met behulp van software van derde partijen wordt gemeten hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s het meest worden bezocht. Statistische analyse van deze gegevens stelt ons in staat om onze website verder te optimaliseren.

3. Tracking cookies: deze cookies volgen uw gedrag op onze website en stellen ons in staat u bij een volgend bezoek een gepersonaliseerde bezoekervaring aan te bieden.

LOODS-15 verkoopt uw gegevens niet

LOODS-15 zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar (fiscale bewaartermijn) bewaard. Heeft u zichzelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot u zichzelf afmeldt voor de nieuwsbrief.

Uw gegevens inzien

U heeft altijd het recht om de door LOODS-15 opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@loods-15.nl. Via deze mail kunt u ook contact opnemen als u bezwaar wilt maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door LOODS-15 en komt u er met ons niet uit? Dan kunt u terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 zijn wij, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

LOODS-15 Fietsen van Pieter

De Tunen 15

8748 EG Witmarsum

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken zijn wij telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06-20804708.

 

Bij niet-telefonisch contact zijn wij ook bereikbaar via:

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN