elektrische fietsen en meer ... 2b

Qwic
Bij Qwic ontwikkelen ze hun elektrische herenfietsen, elektrische damesfietsen en speed pedelecs van begin tot eind. Deze e-bikes smeden zij met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Dit noemen zij ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’. Enkel de beste toeleveranciers complementeren de QWIC e-bikes. Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. 

Perfect voor woon-werkverkeer
Met elke QWIC e-bike kom je zonder te zweten aan op je werk. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen van A naar B. Wil je na een lange werkdag even stoom afblazen op je e-bike, zet dan de ondersteuning lager of vlieg juist in de hoogste ondersteuning naar huis!

Awards
Elk jaar worden in Nederland, België en Duitsland diverse elektrische fietstesten uitgevoerd op kwaliteit, prijs en rijeigenschappen. De e-bikes van QWIC zijn meermaals gekozen tot de beste elektrische fietsen van het jaar.

Hoogwaardige componenten

Welke e-bike je ook kiest, alle QWIC elektrische fietsen zijn voorzien van hoogwaardige en duurzame componenten. Dankzij het oog voor detail, handige accessoires en innovatieve oplossingen zijn onze elektrische fietsen zeer onderhoudsvriendelijk en ideaal voor woon-werkverkeer.

Vakmanschap
Een gepassioneerd team werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende, duurzame mobiliteitsoplossingen: e-bikes van QWIC. Ze zien het als een modern ambacht waarmee ze elkaar en mobilisten inspireren. Het merendeel van onze eigen medewerkers gebruikt de QWIC e-bike voor woon-werkverkeer. Zo worden alle dagelijkse uitdagingen zelf ondervonden en meegenomen in de ontwikkeling van het uiteindelijke product.
 

Wij kunnen de complete collectie van QWIC leveren! Klik op onderstaande link om de verschillende ebikes te bekijken!

►Bekijk de QWIC ebikes!
  

 
Qwic M7D+  Showroommodel


InStock
€ 2699.00 nu € 1999.00

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN